Авторські прикраси трубіцин юлии
Мене звуть Юлія Трубіцина, останні кілька років я роблю прикраси і скляні намистини. Серед улюблених матеріалів срібло, перли і натуральні камені і, звичайно, скляні намистини lampwork ручної роботи. Основи виготовлення скляних намистин я освоїла сама, в допомогою книг та інтернету.
У лютому 2011 вийшла моя книга "LAMPWORK. Настільна книга майстра", навчальний посібник для всіх закоханих в скло.
Ви завжди можете придбати свій примірник книги зв`язавшись зі мною по пошті або через особисті повідомлення.
Відгуки можна подивитися за посиланнями ТУТ і ТУТ
З 2007 року беру участь у ярмарках проекту "Інші речі", звіти про ці та інші виставках Ви можете прочитати у відповідному розділі мого особистого сайту.
У червні 2009 року я пройшла чотириденний курс навчання у Сари Хорнік, а восени в нашій студії провела свої заняття Шеррі Белламі, у якій я вчилася протягом трьох днів.
Відео: Камені для процвітання
У жовтні 2009 і 2010 року я брала участь в найбільшому на даний момент заході в світі, присвяченому скляним бусинам, FLAME! ON в Нідерландах, звіти так само знаходяться на сайті.
У листопаді 2009 року мої намистини були опубліковані у виданні GLASSS, книзі, в якій зібрані роботи сучасних майстрів lampwork з усієї Європи. Сторінки книги з моїми намистинами Ви можете знайти на моєму сайті.
Мої кулони з жабенятами брали участь в російсько-німецькому проекті Art-Frosch. Виставки пройшла в Москві-Берліні-Мюнхені з грудня 2009 року по кінець березня 2010 року.
Так само з лютого 2009 року я проводжу навчальні курси як для початківців, так і для більш досвідчених майстрів, що займаються виготовленням скляних намистин. Більш детальну інформацію Ви можете знайти на моєму сайті в розділі Навчання.
На сайті Ви також можете знайти запис інтерв`ю в ефірі радіо Максимум 20.05.10
Я намагаюся робити намистини і прикраси такими, щоб вони підходили і до вечірнього вбрання і до улюбленої повсякденному одязі, щоб вони надавали впевненості та залучали зацікавлені погляди. Дуже люблю цікаві весільні замовлення і дуже радію, коли бачу моїх улюблених замовниць в прикрасах JT
Дізнайтеся, які прикраси Вам до лиця, визначте Ваш цветотип і стиль в одязі. Ваш стиліст Ірина Корункова. (ПРАВИЛА, ДОСТАВКА, СПОСОБИ ОПЛАТИ Collapse) DEAR INTERNATIONAL CUSTOMERS, PLEASE MAKE YOUR ORDERS IN MY ETSY SHOP
YOU CAN CONTACT ME AT Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. У вас повинен бути включений javascript для перегляду.
THANK YOU!
I am proud to be a member of SRA (Self-Representing Artist) # T95, a member of SRAJD (Self-Representing Artist Jewelry Designer) # 2595
Tags:
Свята пройшли, пора повертатися до роботи! Деякі новини:
- все срібні Шарм-пандоркі тепер стоять 1000р, з позолотою 1500р
- залишилося по одному примірнику ось таких срібних Шарм, більше їх не буде, це останні!
Квіточка проданий! Воланчик і Наполеон є і в позолоті, теж по одному останньому примірнику.
Відео: Авторські прикраси
- кипить робота над новими шармікамі. Подробиці розкривати не буду, але можу сказати, що це серія універсальних Шарм, що підходять до будь-якого з тематики браслету, до того ж вони унісекс. Ось така ось інтрига :)
- по іншим прикрасам. Давно нічого не викладали, тк готуємо нову колекцію. Весняно-витончено-романтичну. Про дату виходу повідомлю додатково :) швидше за все це буде до однієї з виставок.
Найближчі плани по виставках:
ФОРМУЛА РУКОДЕЛИЯ
27 лютого-01 березня з 11 до 20
02 березня з 11 до 17
КВЦ "Сокольники" павільйон 4.1 стенд С2 / 12
FLAME CREATIONS
20-23 березня з 11 до 20
Дизайн-завод "Сокіл", ул.Балтійская, 13
WEDDING ART FAIR 2014
6 квітня здійснює 11 до 20, Готель "Азимут Москва Олімпік"
Олімпійський проспект 18/1
І не забуваємо про Арт-Вітрину. Там, крім прикрас з сайту. тужать близько 300 скляних намистин-шарм, який на сайті немає :) м. Чисті ставки, Мілютінскій пер.19 з 11 до 23 щодня.
Відмінного року!
Ваші
JT і Master of the Rings