Авторські прикраси
Відео: Авторські прикраси Ольги Леднева. 2016
Ексклюзивні прикраси з бісеру. Частина 2
Відео: Авторські прикраси. Мій магазинчик. Jewellery made of natural stones. Necklaces, bracelets
У другій частині свого оповідання про авторських прикрасах талановитих зарубіжних майстринь, я хочу розповісти вам про американку Laura McCabe, яка не тільки робить приголомшливі бісерні прикраси, але і активно ділиться з оточуючими своїм досвідом. На її рахунку чималу кількість книг і статей, присвячених бісеру і роботі з ним. Також, ця жінка брала участь в безлічі виставок і конкурсів, багаторазово опиняючись фіналісткою останніх.
прикраси авторської роботи
Лаура МакКейб любить експериментувати, саме це допомагає їй розробляти нові техніки і поєднання технік, які вона використовує в своїх роботах. З 1998 року, щорічно, а іноді і частіше, Лаура стає фіналісткою різноманітних виставок шоу і конкурсів, серед них: Gleaming Treasures, Embellishmen, The Bead and Button Show, The Flower Challenge і не тільки! Дивлячись на роботи майстра, можна виділити єдиний стиль, але докорити її за одноманітність - ніколи.
Найкраще талант Лаури розкривається в прикрасах на шию, найчастіше вони виходять масивними і дуже вражаючими. І це їх тільки прикрашає.
роботи Лаури МакКейб
Відео: Авторські прикраси "Бузковий туман". укорочена версія
В її колекціях холодні кольори є сусідами з яскравістю, а яскравість переходить в м`які теплі відтінки.
Відео: Авторські прикраси з перлів і лабрадора. natural stones
В її творчості чітко проглядається лінія квітів і каменів. Мало прикрас, в яких не був би присутній 1 з цих елементів, а частіше, вони обидва.
Це кольє так і проситься назвати себе намистом господині мідної гори. Воно здається приголомшливої краси частиною гірської породи.
Ошатне прикраса східній красуні.
Складність біжутерії, складеної художницею, полягає ще й у тому, що вони збираються з безлічі складних частин.
Як ви могли помітити, роботи Лаури дуже симетричні.
Особливо вдалі прикраси повторюються в іншому кольорі.
Але, погодьтеся, навіть зроблені за однією схемою, ці бісерні прикраси відрізняються один від одного.
А ось цікава робота, яка брала участь у виставці «сюрреалізм».