Фулліпс для збільшення губ спосіб застосування і відгуки - жіночий журнал, жіночий клуб
Фулліпс для збільшення губ спосіб застосування і відгуки
Практично кожна жінка мріє стати володаркою привабливих пухких і сексуальних губ. Декоративні косметичні засоби не здатні надати бажаний ефект, всілякі препарати у вигляді бальзамів, мазей і кремів можуть принести шкоду здоров`ю, а пластична операція - це дорога і небезпечна процедура, яка може не дати необхідного результату і супроводжується численними ризиками. Як же збільшити губи в домашніх умовах?
Стати володаркою красивих пухких губ може будь-яка жінка за допомогою унікального пристосування - збільшувача губ FulLips.
Що являє собою FulLips і дію Фулліпс
Просте, але ефективний засіб і пристрій для збільшення губ FulLips є ковпачок невеликого розміру, який необхідно піднести до губ і всмоктати повітря з нього так, щоб Фулліпс присмоктався до губ. Після кількох повторень цієї простої маніпуляції, губи починають збільшуватися в об`ємі і купувати спокусливі форми. Ефект від застосування пристрою тримається досить довго.
Існує три види Fullips, які підходять для кількох різновидів губ. Плампер або збільшувач для губ при процесі всмоктування повітря створює ефект, подібний до дії помпи, насоса, - забезпечується великий приплив крові до поверхні губ. Тому жінка за дві-три хвилини може отримати бажані пухкі губки на тривалий час.
Якщо представниця прекрасної статі має великі губи, але хоче зробити їх більш привабливими, то їй підійде пристрій, що володіє круглою формою. Якщо у жінки від природи є широкий рот і тонкі губи, то рекомендується застосовувати засіб, яке за формою нагадує овал. Також цей різновид FulLips допомагає збільшити конкретну зону на губах, де обсяг і пухкість найбільш бажаємо, наприклад, якщо дівчина хоче збільшити тільки верхню губу. Присоска, що нагадує форму невеликого овалу, може бути використана в більш конкретних областях і зонах губ для збільшення обсягу.
Зовнішній вигляд і опис Фулліпс:
• компанія-виробник представив ефективний пристрій FulLips у вигляді ковпачка;
• Фулліпс має червоний колір;
• пристрій представлено в трьох видах: Large Round (коло великого діаметру), Medium Oval (середній овал), Small Oval (овал маленький для корекції в домашніх умовах конкретних зон губ);
• у верхній, зовнішній частині ковпачка є гравіювання у вигляді губ;
• виріб виконано з якісної і міцної пластмаси, яка не володіє ніяким специфічним або іншим запахом.
Властивості і переваги FulLips:
• збільшувач для губ - це революційний засіб для додання необхідного і бажаного обсягу губ;
• пристрій дозволяє збільшити губи без неприємних процедур з ін`єкціями, уколами і операційного втручання;
• ефект помітний моментально, відсутня необхідність вичікувати певний час;
• FulLips є компактним пристроєм для збільшення губ, тому його можна носити з собою в сумочці або косметичці і використовувати при необхідності;
• пристрій-ковпачок можна застосовувати спільно з іншими засобами для губ;
• FulLips виготовлений з високоякісного матеріалу, тому не викликає подразнень і алергічних реакцій - він повністю безпечний для людини;
• під час і після процедури використання Фулліпс не виникає больових відчуттів і синців;
• харчовий пластик, з якого виготовлено пристрій для додання сексуального обсягу губ FulLips, досить міцний, тому пристосування не може бути розбите або зламано;
Відео: помпа для збільшення губ fullips відгуки
• оригінальний унікальний товар має всі необхідні сертифікати;
• ціна Фулліпс дуже демократична, що дозволяє придбати плампер кожній жінці;
• FulLips - це універсальний засіб, яке допомагає придбати пухкі і спокусливі губки жінкам будь-якого віку.
Яка тривалість дії і ефекту повних губ від застосування FulLips?
Після першого використання пристрою FulLips ефект об`ємних і привабливих губ зберігається від півтора до чотирьох годин. При регулярному застосуванні і використанні тканини губ починають звикати до процедури і маніпуляціям з Фулліпс, тому реагують більш швидше, через що ефект починає триматися довше - від п`яти до восьми годин.
У будь-який відповідний і зручний момент можна повторити процедуру з пристроєм FulLips: в домашніх умовах, на роботі чи навчанні, сидячи за кермом, відлучившись в дамську кімнату під приводом «припудрити носик».
Як використовувати збільшувач для губ або інструкція із застосування
1. В першу чергу необхідно очистити поверхню губ від декоративних косметичних засобів: помади, олівця для губ, блиску тощо.
2. Вибрати з трьох видів відповідний ковпачок:
• Круглий Фулліпс допоможе створити максимальний ефект на губах середнього і великого розміру, роблячи їх більш об`ємними і сексуальними. Пристосування сприяє збільшенню губ по всій їх області.
• Фулліпс oval medium чудово підходить жінкам, які мають губами, вузького і середнього розміру. Пристрій допомагає легко і без проблем надати необхідний обсяг кожної губі окремо або центральної області рота при вертикальному розташуванні FulLips.
• Oval small Fullips призначений для тонких від природи або вікових змін губ, мініатюрного рота і для точкового впливу на поверхню.
3. Піднести пристосування FulLips до губ.
4. За допомогою губ необхідно почати всмоктувати повітря до тих пір, поки ковпачок не "прилипне» до губ.
5. Такий стан та стан необхідно витримати протягом 20-30 секунд.
6. Маніпуляцію необхідно повторити кілька разів. Частота повторень залежить безпосередньо від передбачуваного ефекту: чим більше припухлість, тим довше дію від застосування FulLips.
7. Після збільшення обсягу губ, рекомендується нанести на них помаду, бальзам або зволожуючий крем. Підкреслити більш привабливі форми і лінії допоможе олівець для губ.
Де купити Фулліпс (FulLips)
Відео: Чесний огляд і тест плампера fullips (фулліпс) від Ольги Дми
Придбати даний засіб можна на офіційному сайті - full-lips.com
Товар доступний в багатьох країнах, включаючи Росію. Всі подробиці у операторів на сайті вище.
Судячи з численних відгуків в інтернеті, різних соц.сетях і інших ресурсах, Фулліпс користується величезною популярністю, а зовсім недавно їм активно почали користуватися учасники відомого реаліті Дом-2 на каналі ТНТ. Сторінки учасниць просто рясніють новими фото, з "новими" губками:
Відео: прилад для збільшення губ fullips відгуки
Відгуки реальних людей про устрій для збільшення губ FulLips
Катерина Наволочкіна, Омськ, 32 роки
Переваги: тривалий ефект, доступна і прийнятна вартість, відсутність протипоказань.
Недоліки: для себе не виявила.
Разом з колегами в обідню перерву розважалися, гортаючи численні сторінки жіночих порталів і сайтів. Наткнулися ми з дівчатами на статтю рекламного характеру, де пропонувалося купити памперо FulLips - разом посміялися, пожартували і переключилися на роботу. А я все-таки запам`ятала назву і замовила засіб, так як вартість Фулліпс невисока, я відшукала офіційний сайт і купила пристосування, вирішивши поекспериментувати. Варто зазначити, що від природи в мене губи не дуже пухкі і привабливі.
Після застосування FulLips губи стали більш об`ємними, я завдала ще блиск для губ, і вони стали виглдіть карколомно. На роботі і вдома помітили ефект і я зізналася, що замовила засіб для увеличени губ. Зараз його використовую постійно, ефект тримається досить довго близько трьох-чотирьох годин, але я в будь-який момент можу відлучитися в туалет або інше приміщення і знову придбати об`ємні губи, використавши FulLips. Я вважаю, що цей метод є ідеальною альтернативою пластичної хірургії. Звичайно, не варто чекати супер ефекту, але пристосування дає хороші результати, збільшуючи губи, тому я рекомендую памперо всім дівчатам і жінкам.
Антоніна Прохоренко, г. Брянск, 27 років
Переваги: немає ризику для здоров`я, швидкий результат, зручність використання, низька ціна, можна брати з собою - поміщаються навіть в невеликій клатче.
Недоліки: немає.
У мене від природи не дуже вузькі губи, але я завжди хотіла надати їм ще трохи об`єму, злегка збільшити їх. Про всілякі памперо я прочитала стати в одному з глянцевих популярних журналах. Озброївшись знаннями з друкованого видання, я вирішила пошукати побільше інформації про подібні пристроях в інтернеті.
Я не полінувалася і зробила аналіз пропонованих сучасними виробниками памперо за такими параметрами: вартість, ефективність і безпеку. У підсумку вирішила замовити саме FulLips. Замовлення прийшов досить швидко, і я без зволікання почала використовувати пристосування для збільшення губ. Результат мене порадував - обсяг збільшився і ефект тримається кілька годин. Пристрій я ношу завжди з собою і в потрібний момент застосовую його, адже ця процедура не вимагає багато часу. Я раджу придбати Філліпс жінкам і дівчатам, які бажають візуально зробити губи більш привабливими без болю і операцій.
Кожна жінка практично будь-якого віку хоча б один раз мріяла стати володаркою шикарних чуттєвих і пухких губ, як у знаменитих на весь світ красунь Моніки Белуччі або Анджеліни Джолі. Багато чоловіків мріють поцілувати саме такі губи.
Звичайно, тонкі губи теж мають свої переваги - особлива елегантність і аристократичне чарівність. Також існує безліч жіночих облич, які неможливо уявити з великими і об`ємними губами. Але, незважаючи на це, представницям прекрасної статі подобається експериментувати над своєю зовнішністю. У прагненні жінок поліпшити свої природні дані і стати більш абсолютно немає нічого поганого.
Але не варто вдаватися до операцій і дорогим ін`єкцій, ризикуючи здоров`ям, а іноді й життям, для отримання сексуальних губ, досить скористатися памперо FulLips, ефективність якого доведена численними відгуками реальних споживачів жіночої статі різного віку.