Листівка власноруч з квітами в техніці квіллінг
Листівка власноруч: квіти в техніці квіллінг
Відео: Сакура своїми руками. Майстер клас: Листівка в техніці квіллінг /
Рубрика Майстер-клас | 22 травня 2012
Ніжні і добрі, сміхотливі і яскраві, листівки завжди є відмінним доповненням до подарунка. А якщо ці листівки зроблені ще своїми руками, то цінність подарунка зростає до небес, адже туди вкладена душа дарувальника, його гарний настрій і щирі побажання.
Сьогодні хочу надати майстер-клас з виготовлення листівки з квітами в техніці квіллінг. Листівка, як зазвичай, народжувалася спонтанно, починаючи її робити, я навіть уявити собі не могла, що вийти в результаті. Сподіваюся вам сподобається.
2.Ножніци.
3. Зубочистки.
4.Атласная стрічка.
5.Універсальний клей.
6. Клей ПВА.
7.Картон для основи листівки.
8.Цветние гудзики або великі намистини.
Хід роботи.
Почала я листівку з її внутрішнього наповнення, а саме, стала робити паперові квіточки. Вирішила використовувати техніку квіллінг квіти в якій відрізняються особливою витонченістю і витонченістю.
Квіллінг (або бумагокручение) - це процес створення з тонких смужок паперу шляхом їх закручування в спіралі і ін. Форми певних деталей.
Інструмент для квілінгу:
1.Берем зубочистку.
2.Отламиваем або відрізаємо кінець її.
3. розщеплюється на 0,8-1 см.
Наш інструмент для квілінгу готовий.
Квіти в техніці квіллінг
1.Готовім смужки для роботи.
Я брала офісну кольоровий папір і відрізала смужки по довгій стороні.
Потрібні смужки 2 видів - для серединки (шириною приблизно 0,5 см) і для пелюсток (шириною приблизно 1-1.3 см). Серединка і пелюстки повинні відрізнятися за кольором, у мене - біла для серединки квітки, рожева - для пелюсток (колірні варіації вітаються).
2. Робимо серединку квіточок.
Беремо зубочистку. У розщеплений край вставляємо кінець білої смужки, сильно не фіксуємо, так як потім важко буде знімати готову деталь.
Закручуємо щільно смужку в спіраль.
Кінець фіксуємо клеєм ПВА.
Процес досить захоплюючий і простий, так що його можна довірити і діткам.
3.Лепесткі квітки.
Рожеву смужку складаємо в кілька разів по довжині.
робимо надрізи на 2/3 ширини (Ширина неразрезанной частини смужки для пелюсток повинна дорівнювати ширині спіральки для серединки), відстань між надрізами 1-2 мм.
Беремо скручену серединку, приклеюємо до неї вільний край смужки для пелюсток.
Накручуємо обережно.
Відео: Листівка власноруч в техніці Квілінг 2 частина
Фіксуємо в кінці клеєм.
Ми залишаємо на деякий час, щоб клей підсох.
Знімаємо майбутній квітка з зубочистки.
Розгинаємо пелюстки в сторони.
Квіточка можна зробити зовсім плоским, а можна пелюстки розпушити.
4.Лісточкі для квітів.
Ріжемо смужки з паперу зеленого кольору.
Скручуємо в спіраль.
Даємо можливість спіралі трохи розпуститися.
Вільний край паперу приклеюємо.
З двох сторін сплющуємо спіраль вказівним і великим пальцем - виходить "крапелька". Це наші листочки.
1.Картон (білий або кольоровий, на ваш смак) складаємо навпіл у вигляді листівки.
2. За контуру приклеюємо за допомогою універсального клею атласну стрічку.
3.В кутах декоруємо стики гудзиками (намистинами).