WikiGinkaUA.ru

Спрей нюда від вошей і гнид

Відео: НЮДА - ворог для вошей, один для малюків!

спрей Нюда

Принцип дії: блокує дихальну систему вошей

Нюда - протипедикульозними спрей для лікування дорослих і дітей з 3 років. Розпорошується на сухе волосся і ретельно втирається в коріння до повного зволоження. Через 45 хвилин необхідно прочесати волосся гребенем (входить в комплект), а потім вимити їх з шампунем. Через 7-10 днів процедура повторюється.

Активна речовина: диметикон

Будучи різновидом силікону, диметикон обволікає вошей і гнид, перекриваючи їх дихальні шляхи, і викликає задуху.

Деякі компоненти кошти є легкозаймистими, тому обробку не рекомендується проводити поблизу джерел вогню або поруч з нагрітими предметами. Не палити під час обробки.

Уникайте потрапляння засобу в очі або на слизові оболонки носоглотки. З метою обережності перед обробкою рекомендується обв`язати голову нижче лінії росту волосся згорнутої джгутом бавовняної косинкою. При випадковому попаданні засобу в очі або на слизову промийте теплою водою.

переваги:

• нетоксичність
  • Вплив на вошей і гнид
  • Гребінь для вичісування в комплекті

недоліки:

• Можливі алергічні реакції
  • легко займистість
  • Додаткові заходи при використанні
  • Необхідність повторної обробки

Протипоказання: Підвищена чутливість до компонентів препарату, шкірні захворювання, вік до 3 років, вагітність, лактація.

• 24 травня 2015 Тетяна

найкращий засіб від вошей і гнид.

• 12 травня 2015 Анюта

Ми лікували дитину Нюдой, всім матусям рекомендую: швидко і надійно.

• 14 квітня 2015 Тома, Омськ

Взяли в аптеці Нюду за порадою педіатра, робили дві обробки за інструкцією. Вилікувалися, нарікань немає.

Відео: НЮДА - ворог для вошей, один для малюків!

• 20 лютого 2015 Євгенія

Масло на волоссі будете змивати ще тиждень, а так - допомагає.

• 01 лютого 2015 Христина

Ось і мені його одна матуся в дитячому садку порадила, коли почалася вся ця епопея з вошами. А то в теорії я знала, що їх якось там лікують, а коли зіткнешся - руки опускаються! Не можу ні з чим срав, тому що лікували тільки Нюдой, але це засіб добре працює. (Нам 4 рочки).

• 20 грудня 2014 Марина

Ми користувалися Нюдой обидва рази, як заражалися педикульозом - перший раз тільки дочка, другий раз обидві сиділи з гнидами розчісували - мабуть, цапнув один у одного. Я цього засобу довіряю, можу порадити і іншим.

• 10 грудня 2014 Лиса, Екб

З усього класу тільки у нас не було проблеми з вошами. А то як послухаю хто три місяці лікується, хто рік. А ми за тиждень вивели всіх паразитів і потім тільки радили всім іншим мамам, що купити. Підвищили Нюде продажу в Єкатеринбурзі, напевно))

• 05 листопада 2014 Аня

Мені подобається що Нюда щедящая і пише спеціально що без пестицидів. Це ж найважливіше коли дитину лікуєш. І можна вибрати спрей або лосьеном коому що зручніше.

• 04 вересня 2014 Ірина

Нюда - правильне рішення для проблеми педикульозу у дітей. безпечне і доступне. Ми в сад нашої медсестрі купили кілька упаковок, щоб у разі чого - перша обробка була.

• 10 червня 2014 К.М.

Нюда однозначно допомагає і найголовніше - вона не на перметрину працює, не труїть здоров`я.

• 08 червня 2014 Ліка

Нюда - перший засіб від вошей, не один раз виручала: що дорослому, що дитині, ніяких побічних немає. Раджу.

Відео: Електронний гребінь від вошей і гнид Robicomb (Робікомб)

• 01 червня 2014 Ася

Ми використовували Нюду після відпочинку в санаторії, що я, що дочка. Допомогло з першого разу, плюс, багато разів вже читала, що Нюда безпечніше багатьох засобів. Здивувало, що можна тільки з трьох років.

Відео: Засіб від вошей педікуламі Ультра

• 28 квітня 2014 Алена

Нюда - дуже щадний засіб в порівнянні з іншими шампунями і спреями від вошей. Діткам не страшно його наносити на волосся, він не отруйний, ніяких опіків або отруєнь. Я свого часу на старшому дитині напроболвалась бабусиних порад по саме не хочу - і сльози, і опік слизової оболонки ока був, жахливо. Зараз є вже в аптеці можливість вибору, і інформації побільше - вже більш усвідомлено до цього питання підходу тепер. Дуже рекомендую засіб для мам маленьких діток, хто заразився в садку - не труїли малюків хімією, використовуйте безпечні засоби. Нюду не проблема знайти в аптеці, напевно, в будь-якому місті зараз.

• Увага, тільки СЬОГОДНІ!
    Схожі
    » » Спрей нюда від вошей і гнид