Спрей нюда від вошей і гнид
Відео: НЮДА - ворог для вошей, один для малюків!
спрей Нюда
Принцип дії: блокує дихальну систему вошей
Нюда - протипедикульозними спрей для лікування дорослих і дітей з 3 років. Розпорошується на сухе волосся і ретельно втирається в коріння до повного зволоження. Через 45 хвилин необхідно прочесати волосся гребенем (входить в комплект), а потім вимити їх з шампунем. Через 7-10 днів процедура повторюється.
Активна речовина: диметикон
Будучи різновидом силікону, диметикон обволікає вошей і гнид, перекриваючи їх дихальні шляхи, і викликає задуху.
Деякі компоненти кошти є легкозаймистими, тому обробку не рекомендується проводити поблизу джерел вогню або поруч з нагрітими предметами. Не палити під час обробки.
Уникайте потрапляння засобу в очі або на слизові оболонки носоглотки. З метою обережності перед обробкою рекомендується обв`язати голову нижче лінії росту волосся згорнутої джгутом бавовняної косинкою. При випадковому попаданні засобу в очі або на слизову промийте теплою водою.
переваги:
- нетоксичність
- Вплив на вошей і гнид
- Гребінь для вичісування в комплекті
недоліки:
- Можливі алергічні реакції
- легко займистість
- Додаткові заходи при використанні
- Необхідність повторної обробки
Протипоказання: Підвищена чутливість до компонентів препарату, шкірні захворювання, вік до 3 років, вагітність, лактація.
- 24 травня 2015 Тетяна
найкращий засіб від вошей і гнид.
Ми лікували дитину Нюдой, всім матусям рекомендую: швидко і надійно.
Взяли в аптеці Нюду за порадою педіатра, робили дві обробки за інструкцією. Вилікувалися, нарікань немає.
Відео: НЮДА - ворог для вошей, один для малюків!
Масло на волоссі будете змивати ще тиждень, а так - допомагає.
Ось і мені його одна матуся в дитячому садку порадила, коли почалася вся ця епопея з вошами. А то в теорії я знала, що їх якось там лікують, а коли зіткнешся - руки опускаються! Не можу ні з чим срав, тому що лікували тільки Нюдой, але це засіб добре працює. (Нам 4 рочки).
Ми користувалися Нюдой обидва рази, як заражалися педикульозом - перший раз тільки дочка, другий раз обидві сиділи з гнидами розчісували - мабуть, цапнув один у одного. Я цього засобу довіряю, можу порадити і іншим.
З усього класу тільки у нас не було проблеми з вошами. А то як послухаю хто три місяці лікується, хто рік. А ми за тиждень вивели всіх паразитів і потім тільки радили всім іншим мамам, що купити. Підвищили Нюде продажу в Єкатеринбурзі, напевно))
Мені подобається що Нюда щедящая і пише спеціально що без пестицидів. Це ж найважливіше коли дитину лікуєш. І можна вибрати спрей або лосьеном коому що зручніше.
Нюда - правильне рішення для проблеми педикульозу у дітей. безпечне і доступне. Ми в сад нашої медсестрі купили кілька упаковок, щоб у разі чого - перша обробка була.
Нюда однозначно допомагає і найголовніше - вона не на перметрину працює, не труїть здоров`я.
Нюда - перший засіб від вошей, не один раз виручала: що дорослому, що дитині, ніяких побічних немає. Раджу.
Відео: Електронний гребінь від вошей і гнид Robicomb (Робікомб)
Ми використовували Нюду після відпочинку в санаторії, що я, що дочка. Допомогло з першого разу, плюс, багато разів вже читала, що Нюда безпечніше багатьох засобів. Здивувало, що можна тільки з трьох років.
Відео: Засіб від вошей педікуламі Ультра
Нюда - дуже щадний засіб в порівнянні з іншими шампунями і спреями від вошей. Діткам не страшно його наносити на волосся, він не отруйний, ніяких опіків або отруєнь. Я свого часу на старшому дитині напроболвалась бабусиних порад по саме не хочу - і сльози, і опік слизової оболонки ока був, жахливо. Зараз є вже в аптеці можливість вибору, і інформації побільше - вже більш усвідомлено до цього питання підходу тепер. Дуже рекомендую засіб для мам маленьких діток, хто заразився в садку - не труїли малюків хімією, використовуйте безпечні засоби. Нюду не проблема знайти в аптеці, напевно, в будь-якому місті зараз.